Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Mikael Tham Vildsvin & Kronvilt del 1

249 SEK

Tillgänglig omedelbart, leveranstid ca 1-3 dagar
Storlek: One Size
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0696 681 500
 

Produktinformation

Vildsvin & Kronvilt del 1

Detta är den senaste vildsvinsfilmen och Mikael Thams nionde film. Den är den första i serien om \”Vildsvin & Kronvilt\”. Denna film är av många ansedd som den mest \”actionfyllda\” av alla Mikaels filmer.

Allmänt
Vildsvin fängslar nog alla jägare, både passkyttar och hundförare. Kronviltet är vårt mest graciösa och svårjagade klövvilt med skogens skarpaste sinnen. I filmen får du allt serverat, både passkyttens och hundförarens jakt på vildsvin och kronvilt!

Filmens baksidetext
\”Följ med på en riktig jaktlig urladdning i otroligt viltrika jaktmarker i Sverige. Vi jagar eldfängda vildsvin och ädla kronvilt under drevjakt och med löshund. Passkyttarna och hundförarna håller jaktetiken högt och väljer sina skottlägen jägarmässigt. I filmen får du se skottsekvenser där 7 vildsvin fälls för hund, samt 13 vildsvin och 5 kronvilt nedläggs från pass. Plus mängder med vilt passerar i såten och passlinjen. Se filmen och upplev en timme av riktig jaktlig intensitet - när det verkligen är som bäst.\”

THF - True Hunting Footage
THF innebär att vi fram till att skottet faller, filmar utan fejkade efterfilmningar. Allt för att ge dig en så ärlig, realistisk och spännande upplevelse som möjligt.


Tekniska specifikationer:
Speltid: 65 min
Språk: Svenska
Producerad år: 2009
Filmformat: PAL
Region: 1-6
Ean kod: 7350049470092

Storlek: One Size

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande