Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Swedteam Lynx Antibite Jacka

REA

1 249 SEK

-46% 2 295 SEK
Tillgänglig omedelbart, leveranstid ca 1-3 dagar
Set Square A line styled icon from Orion Icon Library. Storlekstabell
Storlek Jacka/Väst Herr: 48
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0696 681 500
 

Produktinformation

Lynx Antibite Jacka

Lynx Men's Antibite Jacket är en del av Swedteam's populära Lynx-familj. Jackan är vattenavvisande och tillverkad utan membran för att erbjuda maximal andning och en låg vikt. Stretchpaneler i sidan ger optimal rörelsefrihet när du befinner dig på jaktpasset eller på campingturen. Axelpartiet är förstärkt för extra hållbarhet och yttertyget har en vaxad yta. Jackan är försedd med Swedteam's miljövänliga Antibite™-behandling som gör att du kan njuta av skog och natur utan att störas av fästingar och mygg. Den har dessutom två sidofickor, två bröstfickor och två fickor på axelpartiet för praktisk förvaring och en justerbar huva som ger extra skydd mot väder och vind. En suverän jacka som passar lika bra på jaktpasset som när du ska på utflykt i skogen.

-Vindtät jacka för jakt och friluftsliv
-Vattenavvisande
-Låg vikt
-Stretchpaneler i sidan för extra rörelsefrihet
-Förstärkt axelparti
-Miljövänlig Antibite™-behandling, håller upp till 80 tvättar
-Justerbar huva
-2 sidofickor
-2 bröstfickor
-2 fickor på axelpartiet
-Tvåvägsdragkedja
-Knappar vid ärmsluten


Specifikationer:
Material: Bomull, Polyester


Om Antibite™:
Alla som vistas utomhus i skog och mark vet hur irriterande det kan vara med myggor och älgflugor som surrar runt huvudet. Har du otur får du dessutom med dig fästingar hem. Insekter kan känna lukten av sitt byte redan på långa avstånd och liksom jägaren är de vakna och jagar dag som natt. Antibite™ är en ny teknik för att behandla textilier med ett insektsavvisande medel. Basen i Antibite™ är IR3535, en substans som funnits på marknaden under lång tid och som bygger på en naturlig aminosyra. En forskargrupp på University of Minho i Portugal har hittat ett sätt att genom nanoteknologi få substansen IR3535 att fästa på plagg. Tekniken är det Swedteam kallar för Antibite™.

Insekter använder lukter för att navigera sig fram i naturen. IR3535 är baserad på en naturlig aminosyra som skickar ut ett doftmeddelande till insekterna om att de ska hålla sig på avstånd. Eftersom Antibite™ är avvisande och inte bekämpande, utvecklar insekterna ingen resistens mot medlet, det är heller inte reproduktionshämmande, vilket är fallet med de flesta traditionella insektsmedel. Substansen orsakar ingen hudirritation, absorberas inte av kroppen, är luktfri och ger inga bi-effekter. Dessutom är den miljövänlig och ofarlig för däggdjur och fiskar.

Med Antibite™ behöver du inte använda några andra mygg- eller insektsmedel. Eftersom den aktiva substansen finns i kläderna har du alltid skyddet på dig. Kvalitén eller utseendet på kläderna påverkas inte av appliceringen och Antibite™ är lika effektivt i minst 80 tvättar. Medlet är helt miljövänligt vilket betyder att skyddet inte sker på bekostnad av natur eller däggdjur.

Färg: Orange
Storlek Jacka/Väst Herr: 48

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande